Erg opvallende campagne voor………

zeer-opvallende-campagne-voorZeer opvallende campagne voor...

Als ruim anderhalve week zie ik een, qua vormgeving, opvallende campagne. Ik zie de posters in Den Haag op A0-frames, glasbakken en zelfs een reclamezuil van een meter of 5 hoog wordt ingeschakeld. De poster bevat veel tekst, dus als ik er met fiets, tram of auto langs rijd lukt het me niet om de hele tekst te lezen. Eén uiting begint zelfs met “Hey cyclist, we made this for you”, dan zou de boodschap, al fietsende, toch over moeten komen, lijkt mij. Maar daar zit ‘m het probleem van deze campagne. Zelfs nu ik gestopt ben om de posters te fotograferen begrijp ik nog steeds niet waar het over gaat. O.K., als ik de foto uitvergroot zie ik “drink it”, maar voor de rest? Als ik nu op internet moet gaan zoeken om te begrijpen voor welk product deze reclame wordt gemaakt, dan is het goed mis met de makers ervan. Hier tips voor een goede poster. En zo zonde van het geld, denk ik dan altijd.

Be the first to comment on "Erg opvallende campagne voor………"

Leave a comment